Creditcard vergelijken 

Voorkom hoge kosten bij het gebruik van een creditcard, door vooraf verschillende creditcards met elkaar te vergelijken. Een creditcard vergelijken begint bij de keuze tussen een prepaid creditcard en een creditcard die gekoppeld wordt aan een bankrekening. Verschillende factoren bepalen welke van deze creditcards het meest geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan een eventuele negatieve BKR-registratie, de mate waarin een creditcard gebruikt wordt, enzovoorts. Op deze pagina lees je meer over een creditcard vergelijken en de factoren waarmee je hierbij rekening dien te houden. Een creditcard wordt veel gebruikt in het buitenland, of wanneer mensen vanuit Nederland een aankoop doen in een buitenlandse webwinkel. 

Prepaid creditcard vergelijken 

Een prepaid creditcard vergelijken is interessant, wanneer je een negatieve BKR-registratie hebt. In dat geval is het niet mogelijk om een reguliere creditcard af te nemen. Ook wanneer je momenteel geen vast inkomen hebt, is het gebruik van een creditcard welke gekoppeld wordt aan de bank niet mogelijk. Bij een prepaid creditcard vergelijken is het belangrijk om te kijken naar het moment waarop kosten in rekening worden gebracht. Je betaalt voor het gebruik van een prepaid creditcard als je hier een kwartaal, halfjaar of jaar niet mee hebt betaald. Het verschilt per aanbieder wanneer je deze kosten moet betalen. Een prepaid creditcard vergelijken is ook interessant wanneer je de creditcard op korte termijn nodig hebt voor bijvoorbeeld het boeken van een hotel. Vaak kan de creditcard direct na de aanvraag hiervan gebruikt worden. 

Reguliere creditcards vergelijken 

Het alternatief voor een prepaid creditcard is de reguliere creditcard. Deze wordt aan je bankrekening gekoppeld. Met een creditcard kun je gedurende de maand uitgaven doen, welke pas aan het eind van de maand verrekend worden. Handig, wanneer je niet wilt wachten tot het salaris gestort wordt! Vergelijk creditcards op hun jaarlijkse kosten, de limieten van een creditcard en de kosten voor uitgaven in het buitenland. Bij uitgaven in het buitenland wordt mogelijk in een andere valuta betaald. Het omzetten van deze valuta naar de euro brengt kosten met zich mee. 

Zoek naar eventuele kortingsacties 

Vergelijk creditcards ook op basis van de kortingsacties, waarmee zij worden aangeboden. Zo zijn er creditcards, die specifiek bedoeld zijn voor studenten. Door voor een dergelijke creditcard te kiezen bespaar je doorgaans op de kosten hiervan. Let in dit geval wel op de voorwaarden voor het gebruik van de creditcard. Ook interessant zijn de creditcards die standaard gekoppeld kunnen worden met een reisverzekering. Ideaal, wanneer je zeer regelmatig in het buitenland verblijft. 

Online creditcards vergelijken 

Maak het vergelijken van creditcards makkelijker, door gebruik te maken van de tool op deze website. Na het vergelijken van de verschillende creditcards kun je deze direct aanvragen bij de verstrekker hiervan. Houd er rekening mee dat vaak nog gecontroleerd moet worden of je een vast inkomen hebt en niet staat ingeschreven bij het BKR. Let wel, het gaat hierbij alleen om een negatieve inschrijving. Een positieve inschrijving bij het BKR vormt geen problemen voor het aanvragen van een creditcard. Voor de aanvraag van een prepaid creditcard hoeft deze controle niet uitgevoerd te worden.