Goedkoopste creditcard

Steeds meer consumenten kiezen voor het gebruik van een creditcard. De goedkoopste creditcard komt van pas bij het boeken van een hotelovernachting, het doen van een aankoop in een buitenlandse webwinkel, enzovoorts. Het is verstandig om vooraf verschillende soorten creditcards met elkaar te vergelijken. Heb je bepaald welk type creditcard het beste bij je past? Vergelijk in dat geval de verschillende aanbieders hiervan. Op deze pagina lees je meer over de verschillende mogelijkheden bij het zoeken naar de goedkoopste creditcard voor jouw uitgavenpatroon.

Goedkoopste prepaid creditcard voor consumenten

Wanneer je momenteel een negatieve BKR-registratie of geen vast inkomen hebt, is een prepaid creditcard vaak de enige oplossing. Bij een prepaid creditcard zet je vooraf geld op de kredietkaart, waarmee je vervolgens uitgaven kunt doen in Nederlandse en internationale winkels, hotels en bijvoorbeeld restaurants. De goedkoopste prepaid creditcard kun je blijvend gratis blijven gebruiken. Ook wanneer je hier zelden een uitgave mee doet! Er zijn verschillende aanbieders van prepaid creditcards, waar je een vergoeding dient te betalen op het moment dat de kredietkaart een kwartaal, halfjaar of jaar niet gebruikt is. Het loont zodoende om verschillende aanbieders te vergelijken, wanneer je de goedkoopste creditcard met prepaid saldo zoekt.

Goedkoopste creditcard gekoppeld aan je bankrekening

Het alternatief voor de goedkoopste prepaid creditcard is een creditcard die aan je bankrekening gekoppeld wordt. Hierbij doe je gedurende de maand uitgaven met de creditcard, welke aan het eind van de maand van je bankrekening worden afgeschreven. Bij de meeste aanbieders van deze creditcards betaal je een vast bedrag per jaar. Er wordt geen rente gerekend over de lening die je feitelijk voor hooguit een maand aangaat. De bank schiet je betaling immers voor en incasseert deze aan het eind van de maand. Blijkt het incasseren van de uitgaven niet mogelijk te zijn? In dat geval brengen banken wel rente in rekening. Vergelijk de creditcards van verschillende banken om zo de goedkoopste creditcard te vinden. 

Wisselkoersen bij de goedkoopste creditcard

Kijk niet alleen naar het vaste bedrag wat je jaarlijks voor de goedkoopste creditcard betaalt. Let ook op de wisselkoersen waarmee gewerkt wordt. In het bijzonder wanneer je regelmatig in het buitenland verblijft en hier uitgaven doet in een valuta anders dan de euro. Het omzetten van deze valuta naar de euro brengt kosten met zich mee. Het verschilt per aanbieder van creditcards hoe hoog deze kosten per transactie zijn. Wanneer je de goedkoopste creditcard regelmatig gebruikt, is het belangrijk om hier rekening mee te houden bij het aanschaffen van een creditcard.

Direct de goedkoopste creditcard aanvragen

Maak gebruik van de vergelijkingstool op deze website, om direct de goedkoopste creditcard aan te vragen. De vergelijkingstool vertelt je op basis van de ingevoerde gegevens wat voor jou de meest gunstige creditcard is. Je kunt de creditcard rechtstreeks vanuit de vergelijkingstool aanvragen bij de verstrekker hiervan. Zo weet je zeker, dat je de juiste creditcard aanvraagt! Lees voor het definitief aanvragen van de goedkoopste creditcard altijd de voorwaarden hiervan door. Het voorkomt hoge kosten achteraf!